Shop

Har du hittat bilder på sidan som du vill köpa, eller du vill att vi ska skapa nya tillsamans? Roligt! I min kalender finns alla evenemang jag besökt som man kan köpa bilder från.

Prislista

Högupplösta digitala kopior: 40kr styck

Beställning

Till höger finner ni mitt automatiska beställningsformulär. I den kan ni fylla i era kontaktuppgifter samt vilka bilder ni vill ha från vilka evenemang. Ovanför varje bild finns ett nummer t.ex. "1/195". Detta nummer behöver jag för att veta vilka bilder du vill köpa. När jag har mottagit er beställning återkommer jag till er.

Bildnummer

Privatfotografering

Vid privatfotografereringar fotar vi efter dina önskemål! Porträtt, bus i hagen eller ridbilder. Att anlita mig som fotograf kostar inget därav har du inget köptvång på bilderna. Ifall du är nöjd med bilder kan du köpa dem styckvis enligt ovanstående prislista eller paketet nedan.
1 häst: 200 kr. Därefter 150 kr/häst. Då ingår alla bilder från fotograferingen i högupplöst format.

Betalning och Leverans

Betalning kan ske via överföring till Bankgiro, Swish eller kontant på plats.

Bilder levereras digitalt antigen via mejl eller DropBox. Dessa skickas inom 5 arbetsdagar.

Notera att jag fortfarande äger upphovsrätten till bilderna och att du inte får sälja vidare dem till en tredje part. Det uppskattas också ifall jag anges som fotograf ifall bilderna publiceras på nätet.

Shutterstock

En del av mina bilder finns tillgänglig som stockbilder på www.shutterstock.com. Jag går under namnet Sara Lindberg, och mitt galleri går att se HÄR.

© Sara Lindberg, hästfotograf i Skåne, Halland och Småland, 2017.

Beställningsformulär

För närvarande är mitt beställningsformulär ur funktion, men det går bra att mejla in sin beställning manuellt. Vänligen fyll i följande och mejla till info@saralindberg.com. Tack för er förståelse!

Namn:
Mejladress:
Tävling:
Bildnummer:
Övrig kommentar:

Senaste Tävlingen:

4/11 - Hubertusjakt, Öveds Jakt & Fältrittklubb. Urval av bilder.